Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2012 12:36 - Постинг на турски в блога на първа?
Автор: nikolchev1 Категория: Регионални   
Прочетен: 2990 Коментари: 7 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Постинг на турски, рекламиращ банки и кредитни карти на първа  страница в български блог!
НАРУШАВА ЛИ ПРАВИЛАТА НА БЛОГ.БГ, ЦИТИРАНИ ПО-ДОЛУ?!!!!
КЪДЕ СПИТЕ, БЕ АЛОООООООООООО!
НАЛИ СИТЕ БЕХТЕ ПАТРИОТИ ТУК, А СЕ ПРОДАВАТЕ И МЪЛЧИТЕ ЗА ПОСТИНГ НА ЕЗИК, ДЕТО НА ДРУГИ Е МАЙЧИН!
СРАМОТА!


image



Blog.bg, макар да предоставя свобода на словото, си запазва правото да изтрива материали и регистрации на потребители, които са нарушили някое от следните условия:

1. Публикуват материали, които са в разрез с Конституцията и законите на страната, особено в частта им за защита от дискриминация по всякакъв признак, подстрекаване към насилие и извършване на престъпления, както и със Закона за авторските и сродните му права.

2. Рекламни блогове не се толерират. Модераторите на Blog.bg си запазват правото да изтриват всеки постинг, коментар или блог с пряка или косвена комерсиална цел.
3. Потребителските постинги трябва да показват уважение към другите потребители. Заплашителни, оскърбителни и вулгарни постинги и коментари, както и такива, насочени срещу честта, достойнството или доброто име на друг потребител или собствениците на сайта, няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

Безсмислените и повтарящи се постинги няма да бъдат допускани, като модераторите си запазват правото да премахват такива постинги по всяко време.

Екипът на Blog.bg има право да налага БАН (блокиране на достъпа до начална страница, класации и някои функционалности) при грубо или системно нарушение на горните правила от страна на потребител.

За целите на настоящото Споразумение „грубо нарушение” се има предвид: публикуване на постинги, коментари и лични съобщения, неотговарящи на изискванията на Blog.bg, дори и след като потребителя е предупреден от екипа на сайта, за нарушаване на Споразуманието за ползване. „Системно нарушение” означава изпращане на две или повече предупреждения.

Решението на модератор за предупреждение на потребител, за изтриване или редактиране на постинг е окончателно и не подлежи на преразглеждане.

Желателно е:

1. Постингите Ви да са написани грамотно. Неграмотното използване на български език винаги впечатлява повече от самия постинг.

2. Текстовете на постингите да бъдат на български език. Препоръчително е да бъдат изписани на кирилица.

3. Заглавието на нов постинг трябва да е изписано на кирилица.
Постингите трябва да са в съответната категория на Blog.bg. Потребителите трябва да се запознаят със заглавието и видовете съдържание на категорията преди да постват в нея.

Заглавието на нов постинг трябва да е подходящо, кратко и описателно.



„Инвестор.БГ” АД си запазва правото едностранно да променя условията на настоящото Споразумение. Всяка такава промяна влиза в сила незабавно за всички потребители на сайта Blog.bg.



Тагове:   България,   постинг,


Гласувай:
16


Вълнообразно


1. анонимен - .
29.09.2012 12:39
Срамота е ! Но не е ли и срамота това,че си плеснал толкова размазано изображение на герба на България? Толкова ли не можа да кликнеш на чичо си Гъгъл-бъгъл на Изображения и да дадеш на "големи".
цитирай
2. nikolchev1 - Съзнателно!
29.09.2012 12:41
Размиване на националните ценности! А да беше постнал ти, ама не скрито!
цитирай
3. анонимен - Браво!
29.09.2012 12:44
Един да се сети
цитирай
4. анонимен - Исти
30.09.2012 11:10
Турският език е глупав език. Гадно и обидно звучащ,език за цигани и потенциални престъпници,език за разбойници,простаци и грабители,език за козари и за роби. Не става за цивилизовани хора,не става за човеци. Омърсява устите на хората,замърсява им психиката и бъдещето.
цитирай
5. анонимен - :(
30.09.2012 15:15
......................................................
цитирай
6. анонимен - Ти пък,
30.09.2012 15:20
нямаш сподвижници, има един админ който всички го знаят, и който коли и беси в сайта, и е голям националист........
Намери Алекс-pevetsa па дано те огрее:)
цитирай
7. studopor - Не разбрахте ли, че никога не сме се ...
15.10.2012 08:00
Не разбрахте ли, че никога не сме се освобождавали? На празно измря толкова народ по Шипка, а и преди това... Турците винаги са си били тук, винаги са си правели каквото си искат! Сега намират начин да ислямизират циганското общество, за да са повече и да могат да станат мнозинство в Парламента. Стане ли това - загубени сме! Мен ако питате (а вие не ме питате де...) - гласувайте за всеки, който няма да докара ДПС на власт!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolchev1
Категория: Регионални
Прочетен: 62213
Постинги: 14
Коментари: 111
Гласове: 1598
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031